PIZZABODEM MET TOMATENSAUS |
Inhoud: 22x290gr
Kant-en-klare pizzabodem Met tomatensaus Veelzijdig product De Versdeeg Pizza Bodem van Dr. Oetker Professional is een bodem gemaakt van vers pizzadeeg. De pizzabodem is belegd met smaakvolle tomatensaus en biedt talloze opties op gebied van beleggen. Voeg verschillende pizza's toe aan de menukaart en beleg deze bodem met klassiekers of juist creatieve ingrediënten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bak de pizzabodem voor het beste resultaat op het meegeleverde bakpapier of gebruik onze speciale Dr. Oetker Pizzabakplaat. De pizza kan gebakken worden in de oven, combisteamer of doorloopoven en is de perfecte toevoeging aan de menukaart. Een doos Dr. Oetker Professional Versdeeg Pizza Bodem bevat 22 pizzabodems van elk 290 gram. Heteluchtoven: 1. Oven voorverwarmen. 2. De pizza uit de folie halen. 3. Het bakpapier aan het lipje losmaken en de kartonnen schijf verwijderen (evt. moet ook het bakpapier verwijderd worden). 4. De bevroren pizza op de bakplaat leggen en afbakken. 8-10 Min. op 220°C. Tip: Een optimaal bakresultaat is te verkrijgen door het gebruik van een rooster in plaats van een bakplaat. Afhankelijk van het oventype en hoeveelheid kan de aangegeven bereidingstijd varieren.