De zomerkaart: Naanta Pocket Bread Kip kebab & Currysaus
De zomer komt er weer aan! Hét seizoen voor frisse recepten, barbecues, festivals en wereldse streetfood. Haal alles uit jouw zomer met een up-to-date menukaart.
Ingrediënten
- 1 stuk Pastridor Naanta Pocket Bread
- 90gr Gegaarde kip
- 10gr Curry pasta
- 5gr Gehakte peterselie
- 10ml Kokosmelk
- 15gr Ijsbergsla
- 10gr Mais
Bereidingswijze
- Warm het Naanta Pocket Bread 4 min op in de oven op 200°C (grill of bakplaat) en laat deze afkoelen
- Snij de gegaarde kip in fijne reepjes (Je mag deze ook lostrekken)
- Warm de kokosmelk op samen met de curry pasta en laat deze zachtjes inkoken
- Snij de ijsbergsla grof fijn
- Warm de kip en de mais op
- Smeer een gedeelte van de curry-pastasaus in het Naanta Pocket Bread
- Dresseer hierin de kip, de ijsbergsla en de mais
- Werk het Naanta Pocket Bread kip kebab af met de gehakte peterselie en de rest van de currysaus