Broodje voor de maand september
September is voor heel wat mensen een drukke maand. Een goed moment om nieuwe broodjes op de kaart te zetten, want jouw gasten kunnen een stevige lunch wel gebruiken! Inspiratie nodig?
Rustico meergranen ziet er niet alleen heerlijk uit, maar smaakt ook zo. Bereid met zuurdesem, op steen gebakken en met een crunchy topping van zaden: dit meergranenbroodje mag niet ontbreken op uw ontbijt- of brunchbuffet!
INGREDIËNTEN (VOOR 10 BROODJES)
- Rustico meergranen
- Dijon Mosterd (60 gr)
- Rucola (40 gr)
- Hotdog (10 stuks)
- Bacon Crumble (40 gr)
- Ketchup (60 gr) (eventueel mayonaise)
- Geroosterde uitjes (30 gr).
BEREIDING
- Snij het broodje bovenlangs in.
- Beleg met rucula, daarop de hotdog.
- Garneer met reepjes bacon en geroosterde uitjes.
- Werk af met ketchup, dyon mosterd en eventueel mayonaise.
Recept van CSM Molco Baker&Baker