Naanta Pocket Bread met gamba's en knoflooksaus
Ingrediënten
1 st Pastridor Naanta Pocket Bread (art. 221748)
140 gr Grote garnalen
200 ml Knoflooksaus
20 gr Lente-ui
20 gr Bieslook
20 gr Sojabonen (edamame)
50 ml Sojaolie
20 gr Tomaat
Bereidingswijze
- Warm het Naanta Pocket Bread 4 min op in de oven op 200°C (grill of bakplaat) en laat deze afkoelen
- Pel de gamba’s en maak ze schoon
- Bak de gamba’s in de sojaolie met peper en zout
- Snijd de bieslook en de lente-ui fijn
- Snijd de tomaat in dunne plakjes
- Smeer de knoflooksaus aan de binnenkant van het Naanta Pocket Bread
- Dresseer hierin de gamba’s en tomaat
- Werk af met de sojabonen, lente-ui en de bieslook en serveer
Tips van de chef:
Pimp de knoflooksaus met een donkerbruin bier om het Naanta Pocket Bread met gamba's en knoflooksaus extra smaak te geven