Meer dan 40 jaar ervaring in food en non food producten in Noord-Brabant Hulp nodig bij je bestelling? 013 - 571 17 90
 

Naanta Pocket Bread met gamba's en knoflooksaus

Naanta Pocket Bread met gamba's en knoflooksaus

Ingrediënten


1 st Pastridor Naanta Pocket Bread (art. 221748)
140 gr Grote garnalen
200 ml Knoflooksaus
20 gr Lente-ui
20 gr Bieslook
20 gr Sojabonen (edamame)
50 ml Sojaolie
20 gr Tomaat

Bereidingswijze

 

  1. Warm het Naanta Pocket Bread 4 min op in de oven op 200°C (grill of bakplaat) en laat deze afkoelen
  2. Pel de gamba’s en maak ze schoon
  3. Bak de gamba’s in de sojaolie met peper en zout
  4. Snijd de bieslook en de lente-ui fijn
  5. Snijd de tomaat in dunne plakjes
  6. Smeer de knoflooksaus aan de binnenkant van het Naanta Pocket Bread
  7. Dresseer hierin de gamba’s en tomaat
  8. Werk af met de sojabonen, lente-ui en de bieslook en serveer

Tips van de chef:


Pimp de knoflooksaus met een donkerbruin bier om het Naanta Pocket Bread met gamba's en knoflooksaus extra smaak te geven