STROGANOFFSAUS |
Inhoud: 1.5kg
Een krachtige, kleurrijke saus met paprika, ui en champignons.
Bereidingswijze
Pan: al roerend verhitten, eventueel vleesjus er doorheen mengen. Of au bain marie: gesloten verpakking in een pan met water tegen de kook aan gedurende ca. 25 min. Combisteamer: - In gastronorm schaal: Oven voorverwarmen op 170°C, saus in platte gastronorm schaal doen, daarna 15 min. bij 140°C en 100% stoom. - In gesloten verpakking: 25 minuten op 99°C en 100% stoom.
Bereidingswijze
Pan: al roerend verhitten, eventueel vleesjus er doorheen mengen. Of au bain marie: gesloten verpakking in een pan met water tegen de kook aan gedurende ca. 25 min. Combisteamer: - In gastronorm schaal: Oven voorverwarmen op 170°C, saus in platte gastronorm schaal doen, daarna 15 min. bij 140°C en 100% stoom. - In gesloten verpakking: 25 minuten op 99°C en 100% stoom.